Zlín přivítá podzim

První svátek světel a barev pro celou rodinu u zámku Zlín se blíží. Příspěvková organizace Živý Zlín vás zve už 19. 10. 2024 od 14.00 do 20.00 na první ročník akce "Slavnost podzimu".

Můžete se těšit na atraktivní program na podiu i mimo něj a užít si tak výjimečnou atmosféru podzimního zámeckého parku ve Zlíně. Na akci vystoupí Lenka Dusilová sólo nebo poeticky rapové duo Martin Kyšperský – Anna Beata Háblová. Ti v nedávné době vydali desku Poetrycore, ve které se věnují tématům jako AI, sociální sítě a klimatická krize i situacím běžného života. Během koncertu může dojít i na slam poetry a skladby z repertoáru kapely Květy, jejímž je Martin frontmanem. Se svým sólovým projektem Wolf lost in the poem přijede Jan Žamboch. A stát za to bude určitě i vystoupení svébytného slovenského písničkáře, který si říká Archívny chlapec.

Chybět nebudou kreativní podzimní dílničky a sezónní dobroty z regionu, od horkého moštu, přes cider z moravských jablek až po dýňovou polévku nebo bramborové patenty. Zveme všechny k jednomu dlouhému společnému stolu, který bude podzimně nazdobený, a také k ohništi, kde se budeme moci nejen ohřát, ale i opéct jablka nebo špekáčky. Můžete se i sami zapojit a nabídku pokrmů na společné tabuli doplnit o dobroty ze své vlastní kuchyně. Svůj výběrový pouliční antikvariát před zámkem postaví Potulné knihy a v podvečer atmosféru dokreslí podzimní videomapping na zlínský zámek – nejstarší budovu v krajském městě.

Přijďte společně přivítat podzim!

Kontaktujte nás

Napište svůj požadavek a my se Vám co nejdříve ozveme